VI ÄR EXPERTER PÅ KVALIFICERADE UTSKRIFTSLÖSNINGAR

När du ska välja skrivare och tillbehör, när din utskriftslösning inte fungerar, när du inte hinner göra utskrifter själv eller när du vill utveckla kundlojaliteten. Då hjälper vi dig.

Att hitta rätt lösning för utskrift av plastkort eller etiketter kan vara svårt. Det finns oändligt många olika kort och etiketter, anpassade för lika många olika användningsområden.

Vilken lösning passar just dig bäst?

Vi på Cards and more har många års erfarenhet av utskrifter av plastkort och etiketter. Med vår erfarenhet och kunskap så kan vi hjälpa dig att välja rätt utskriftslösning för dina behov. Vi hjälper dig att hitta rätt plastkort eller välja rätt etikett, samt hittar en passande skrivare. Allt för att se till så att dina utskrifter blir så bra som möjligt.

Om ni inte har tid eller föredrar att inte lägga egna resurser på utskrift av plastkort eller etiketter så kan vi ta hand om alla dina utskrifter åt dig. Vi levererar då de färdiga korten eller etiketterna direkt till dig eller dina kunder, vilket ger dig mer tid över att ägna dig åt din verksamhet.

Väljer ni att köpa skrivare av oss så vill vi självklart se till så att det fungerar prickfritt. Därför erbjuder på Cards and more snabb och kunnig användarsupport och teknisk service. Vi kan hjälpa till med allt från installation samt utbildning för de som ska använda skrivaren, till service och reparationer om utskrifterna inte fungerar som de ska. Vill du försäkra dig om extra snabb service till ett lite förmånligare pris så kan du teckna vårt trygghetspaket.

Om ni har fler funderingar så är ni välkomna att kontakta oss.

Länkar

Distributör för Cardpresso
Cardpresso är en av världens mest sålda programvaror för att designa, koda och skriva ut plastkort.

Distributör för Swiftpro
KIS Global som tillverkar Swiftpro har över 100 års samlad erfarenhet och fokuserar på att skapa lösningar inom identitetshandlingar – från nationella ID-kort, körkort och pass, till åtkomsthantering.

Zebra Card-specialist
Som ensam Zebra-specialist i Sverige har vi ett mycket gott förhållande med Zebra. Zebra är en av världens största tillverkare av etikett- och kortskrivare, handdatorer och streckkodsläsare (tidigare Motorola/Symbol).

HID – Value added reseller
Under många år har vi erbjudit och servat HID Fargo-skrivarna och i dag har vi partnerstatus hos HID Fargo, som ingår i ASSA Abloy-koncernen.