Företaget

Cards and more grundades i mars 2006 och är leverantör av automatiska ID-, utskrifts-, etiketterings- och mjukvarulösningar med fokus på att tillhandahålla kompletta lösningar.

Beläget i Örebro i Sverige tillhandahåller Cards and more sina produkter, tjänster, support och lösningar för hela den svenska marknaden.

Visionen

Cards and more förser sina kunder med helhetslösningar som en mervärdespartner; allt från råd före försäljning till implementering och utbildningstjänster med den viktiga personliga touchen. Tony Garvill, VD på Cards and more, förklarar: “Vi anser att det är absolut nödvändigt att stödja hela livscykeln för våra lösningar för våra kunder”.

Fördelar

“Cards and more är en kunskapspartner för sina kunder”, fortsätter Tony. “Effektivitet och affärskontinuitet är mycket viktigt för våra kunder med tanke på att våra lösningar är deras mest affärskritiska primära processer. Som specialist på etiketter och plastkort känner vi det som en skyldighet att säkra dessa kritiska processer.

Värdet

“Att vara en pålitlig rådgivare till våra kunder och alltid ha rätt information till hands för att hjälpa våra kunder att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt är mycket meningsfullt. Dagens kunder letar efter en tjänst, helst underhållen av en kvalitativ partner, och inte för en produkt. Att hantera hela livscykeln för den tjänsten är där Cards and more skiljer sig från konkurrenterna. För våra kunder är detta absolut en no brainer.”

Helheltslösning

Cards and more levererar helhetslösningar. Du kan beställa hela kedjan eller de delar du behöver.

  • BEHOVSANALYS
  • FÖRSTUDIE
  • LÖSNINGSFÖRSLAG
  • KOSTNADSFÖRSLAG
  • BESTÄLLNING OCH INKÖP
  • INSTALLATION
  • UTBILDNING
  • SERVICE OCH SUPPORT
  • RAPPORTER & ÖVERVAKNING AV TERMOSKRIVARE

Länkar

Kunniga

Vi har en av branschens största kunskaps- och erfarenhetsbanker när det gäller kvalificerade utskrifter för kort och etiketter.

Fristående

Vi är inte bundna till någon leverantör. Det innebär att vi kan vara flexibla och anpassa både leverans och serviceutbud efter varje kunds behov.

Problemlösare

Vi har ett stort och pålitligt kontaktnät och kan lösa komplicerade problem och akuta frågor snabbt och kunnigt.

Distributör för Cardpresso
Cardpresso är en av världens mest sålda programvaror för att designa, koda och skriva ut plastkort.

HID – Value added reseller
Under många år har vi erbjudit och servat HID Fargo-skrivarna och i dag har vi partnerstatus hos HID Fargo, som ingår i ASSA Abloy-koncernen.

Zebra Card-specialist
Som ensam Zebra-specialist i Sverige har vi ett mycket gott förhållande med Zebra. Zebra är en av världens största tillverkare av etikett- och kortskrivare, handdatorer och streckkodsläsare (tidigare Motorola/Symbol).

Distributör för Swiftpro
KIS Global som tillverkar Swiftpro har över 100 års samlad erfarenhet och fokuserar på att skapa lösningar inom identitetshandlingar – från nationella ID-kort, körkort och pass, till åtkomsthantering.