SKRIVARE

Vårt mål är att erbjuda dig som kund den bästa utskriftslösning till rätt pris. Därför erbjuder vi skrivare från många olika tillverkare. Cards and more vill erbjuda skrivare som våra kunder har behov av med rätt funktion och pris tillsammans med snabba leveranser.

ETIKETTSKRIVARE

Cards and more levererar utskriftslösningar med skrivare från Zebra, TSC, Honeywell och Brady. Alla tillverkare har skrivare för olika behov och applikationer, skrivarna delas in i bordsskrivare, industriskrivare och bärbara skrivare.

Bordsskrivare lämpar sig för kontor och lager som inte skriver ut några större volymer och där etiketten är max 110 mm bred.

Industriskrivare för tillverkande industri större lager med stora utskriftsvolymer eller där man har behov att skriva ut etiketter som är bredare än 110 mm.

Bärbara skrivare används tillsammans med en handdator eller smarttelefon för att skriva ut kvittenser, plocklistor eller kassakvitton. Men även för märkning av gods vid in eller utleverans.

PLASTKORTSKRIVARE

Med Sveriges bästa och bredaste utbud av kortskrivare kan vi erbjuda produkter från Evolis, Entrust, Fargo HID, Magicard, Matica och Swiftpro, kortskrivarna som alla är sublimeringsskrivare kan delas in i flera kategorier.

För lägre utskriftsvolymer och enklare kort för t.ex. medlemskort, företagslegitimationer och passerkort. Magasin som kan laddas med ett mindre antal kort och färgband som räcker till 100 kortsidor. Skrivaren har endast enkelsidig utskrift med (DTC) direct to card teknik och kan inte att förses med optioner som RFID-läsare eller andra avancerade optioner.

Vid större volymer används skrivare som klarar 100-200 kort i in- och utmatningen. Dubbelsidig utskrift med DTC-tekniken, RFID-kodare, säkerhetstryck och laminering.

Retransfer är en sublimeringsteknik där färgbandet printas på en film.  Filmen värms sedan på kortet vilket gör att denna teknik inte är så känslig för kort som är ojämna och man får ett utfallande tryck på kortet vilket DTC-tekniken inte klarar av. Dessa skrivare har samma funktioner som ovan och används ofta för att snabbt kunna printa mindre volymer av kort med bra kvalitet. Används även till passersystem i receptioner för passer- och ID-kort.

Länkar

Kunniga

Vi har en av branschens största kunskaps- och erfarenhetsbanker när det gäller kvalificerade utskrifter för kort och etiketter.

Fristående

Vi är inte bundna till någon leverantör. Det innebär att vi kan vara flexibla och anpassa både leverans och serviceutbud efter varje kunds behov.

Problemlösare

Vi har ett stort och pålitligt kontaktnät och kan lösa komplicerade problem och akuta frågor snabbt och kunnigt.