Nonna’s Gelato

Sådan här glass borde vi ha i Sverige. Idén föddes under den toskanska kvällssolen på en bröllopsresa i Italien och sedan 2014 tillverkar Nonna’s Gelato äkta glass enligt italiensk hantverkstradition. Nonna’s gelato kokas längre än vanlig glass, vispas och kyls långsammare och innehåller inga tillsatta smakämnen. Bara det bästa är bra nog.

 

– Jag letade efter någon som snabbt kunde leverera färgband, berättar Chris Sundqvist Järn, som tillsammans med sin make startade Nonna’s Gelato, och fortsätter:

– Vi hade en annan leverantör då men jag tyckte det tog för lång tid, så jag började kolla runt lite. Där kom jag i kontakt med Tony och han har verkligen en ”jag fixar”-attityd som jag gillar. Han frågade om vi behövde något mer så jag sa att han gärna fick ge ett förslag om han kunde ge ett bättre pris. Det kunde han!

 

Skräddarsydda frysetiketter

 

Chris fick ett produkt- och kostnadsförslag och valde att flytta produktionen av etiketter och märkningen av glassförpackningar till Cards and more.

– Vi sparade säkert 20 000 kronor per år genom att byta leverantörer till Cards and more så det är en bra prisbild och vi får ännu bättre service.

Etiketterna som sitter på bägarna innehåller bland annat EAN-kod och måste klara att förvaras i runt 22–23 minusgrader. En vanlig etikett släpper vid så låga temperaturer.

– Det är inga standardetiketter utan de är skräddarsydda frysetiketter för oss. Just nu håller Tony också på med en ny etikett, så att vi i stället för tre etiketter på bägarna får en etikett som är 31 centimeter lång och är som en gördel ungefär. Vår designer tog fram formen på ny etikett som Tony tog vidare och sa att det här kan vi göra med ett specialverktyg.

 

”Personligt bemötande”

 

På frågan om Chris skulle rekommendera Cards and more till andra är svaret positivt.

– Ja det skulle jag göra! Dels för att de är snabba på att svara och ger ett personligt bemötande, dels för att de kommer med egna kreativa förslag. Det har fungerat väldigt bra för oss och nu sparar vi rätt mycket pengar. De är serviceinriktade, snabba och hjälper till med speciallösningar som jag ärligt talat trodde skulle kosta mycket mer.

Länkar

Kunniga
Vi har en av branschens största kunskaps- och erfarenhetsbanker när det gäller kvalificerade utskrifter för kort och etiketter.

Fristående
Vi är inte bundna till någon leverantör. Det innebär att vi kan vara flexibla och anpassa både leverans och serviceutbud efter varje kunds behov.

Problemlösare
Vi har ett stort och pålitligt kontaktnät och kan lösa komplicerade problem och akuta frågor snabbt och kunnigt.