Plastkort

Stärk din identitet

Ett plastkort är snyggt, hållbart och lätt att ha i en plånbok eller ficka. Det fungerar även om det utsätts för dagligt slitage, fukt, värme m.m. Rätt kort kan stärka ditt varumärke, öppna dörrar, samla poäng eller ge dig legitimitet.

Men det gäller att hitta rätt kort och rätt utskriftslösning.

Cards and more kan marknaden och tekniken. Vi hjälper dig att hitta den optimala lösningen för dig och din verksamhet. Vi reder ut vilken typ av kort och tryck som är bäst, om du behöver kort med magnetremsa, streckkod, RFID-chip eller printade nummerserier.

Vi reder ut hur stora serier som ska skrivas ut, om utskriften ska kopplas till databas och mycket mer. Utifrån det hjälper vi dig att välja kort och skrivare. Dessutom hjälper vi dig att hitta rätt tillbehör för en smidig funktion och användning.

Kontakta oss så gör vi en behovsanalys och levererar ett förslag på en lösning!

Länkar

Kunniga

Vi har en av branschens största kunskaps- och erfarenhetsbanker när det gäller kvalificerade utskrifter för kort och etiketter.

Fristående

Vi är inte bundna till någon leverantör. Det innebär att vi kan vara flexibla och anpassa både leverans och serviceutbud efter varje kunds behov.

Problemlösare

Vi har ett stort och pålitligt kontaktnät och kan lösa komplicerade problem och akuta frågor snabbt och kunnigt.