Robertsons Charkuteri

Robertsons Charkuteri grundades redan 1929 och förser Örebroarna med exklusiva korvar och delikatesser. Till deras butiker på Aspholmen och Hamnplan kommer människor från hela länet för att få njuta av svenskt, närproducerat kött av högsta kvalitet.

I många år har Cards and more levererat lösningar för livsmedelsmärkning till Robertsons Charkuteri. När samarbetet inleddes sa Peter Ehlin, VD på Robertsons Charkuteri, så här om samarbetet:

– Tony är kund hos oss här på Robertsons, vilket ledde till att han såg att vi hade behov av hjälp med skyltning. När han presenterade Cards and more och deras lösningar för märkning av livsmedel kändes det intressant. De kunde presentera och leverera en smidig lösning som kändes som skräddarsydd för oss.

Sedan dess har Robertsons Charkuteri bland annat öppnat ytterligare en butik. Den här gången i den anrika lokalen på Hamnplan i Örebro, som även den använder Cards and mores lösningar för märkning av livsmedel.

 

“Allt har funkat jättebra”

 

– Vi har en plastkortskrivare från Cards and more som vi kopplar ihop med datorn så att vi kan skriva ut egna skyltar, berättar Magnus Blomsterlund, butikschef på Hamnplan och fortsätter:

– Den är jättepedagogisk, det går inte att misslyckas. Alla i butiken kan använda den när vi behöver fixa nya skyltar om vi ändrar priser eller något. Skyltarna ser handritade ut och blir skitbra. De är jättesnygga.

Plastkortskrivarna som Robertsons Charkuteri använder nu är Evolis Edikio Flex till vilka Cards and more levererar plastkort, plastkorthållare och service.

Precis som Peter Ehlin gjorde när samarbetet inleddes, kan Magnus Blomsterlund i dag rekommendera Cards and mores produkter och tjänster.

– Absolut! Vi har ett jättebra samarbete. Allting har funkat jättebra och de har varit snabba puckar. Vi kan komma upp dit och säga att vi behöver en ny skylt och de löser det. Det är inga problem, allt har funkat jättebra, säger Magnus.

Länkar

Kunniga
Vi har en av branschens största kunskaps- och erfarenhetsbanker när det gäller kvalificerade utskrifter för kort och etiketter.

Fristående
Vi är inte bundna till någon leverantör. Det innebär att vi kan vara flexibla och anpassa både leverans och serviceutbud efter varje kunds behov.

Problemlösare
Vi har ett stort och pålitligt kontaktnät och kan lösa komplicerade problem och akuta frågor snabbt och kunnigt.