Indianerna Speedway

Indianerna Speedway lockar tusentals fans och åskådare till Glottra Skog Arena varje sommar. Sedan 2018 samarbetar Cards and more med Kumlas mest populära idrottsförening.

 

– Cards and more levererar våra medlemskort, årskort, VIP-kort, nätverkskort och partnerkort. Ja, alla våra plastkort egentligen, berättar Simon Gustafsson, marknadschef hos Indianerna Speedway.

Korten designas av 8190 AB som Cards and more sedan trycker upp och levererar med utrymme för egna, skräddarsydda anpassningar.

– Vi har en egen plastkortskrivare från Tony så att vi kan trycka medlemsnummer och så själva. Vi har tre eller fyra olika mallar och Cards and more trycker upp cirka 1 000 exemplar av varje, och sen vid försäljning kan vi exempelvis själva gradera korten med brons-, silver- eller guldnivå. Det är väldigt smidigt!

 

Lojalitetssystem för besökare

 

Indianerna Speedway är också användare av lojalitetssystemet LiAB. Ett enkelt och kostnadseffektivt webbaserat system som hanterar present- och lojalitetskort.

– Vi kopplar korten som våra partners och sponsorer tecknar för säsongen till Cards and mores lojalitetssystem. Och det är ett system vi har för avsikt att applicera mer och mer. Med det kan vi bland annat följa våra besökares närvaro på Glottra Skog Arena och göra riktade utskick med information inför och efter matcherna, förklarar Simon.

På frågan om Indianerna Speedway skulle rekommendera Cards and mores tjänster svarar Simon Gustafsson så här:

– Absolut! Det skulle jag verkligen göra. De är bra att ha och göra med och levererar snabba och smidiga lösningar för våra kort. Cards and more är proffsiga och det blir väldigt snygga grejer!

 

Om LiaB

LiaB, eller ”Loyalty in a Box” som det heter, är ett lojalitetssystem. Det är ett enkelt och kostnadseffektivt webbaserat system som hanterar dina present- och lojalitetskort. Lösningen omfattar allt från laddning av presentkort, statistik över dina kunders lojalitet och beteende, till säker krypterad hantering av digitala rabattkuponger.

I LiaB kommunicerar du enkelt med dina kunder via sms eller e-post. LiaB fungerar oberoende av befintliga kassasystem och hårdvaror. Har du tillgång till en internetanslutning och en dator med webbläsare eller iOS/Android-enheter kan du hantera korten enkelt och kostnadseffektivt i systemet.

 

Bilder: Jonas Eklind

Länkar

Kunniga
Vi har en av branschens största kunskaps- och erfarenhetsbanker när det gäller kvalificerade utskrifter för kort och etiketter.

Fristående
Vi är inte bundna till någon leverantör. Det innebär att vi kan vara flexibla och anpassa både leverans och serviceutbud efter varje kunds behov.

Problemlösare
Vi har ett stort och pålitligt kontaktnät och kan lösa komplicerade problem och akuta frågor snabbt och kunnigt.