SE HUR ZEBRAS LÖSNINGAR MÖTER DINA BEHOV — IDAG OCH IMORGON

Släpp gamla manuella processer och system med framtidens teknik från Zebra. Zebras utskrifts-, skannings- och mobila datorlösningar löser komplexiteten för att hålla din verksamhet rullande – och ditt företag i framkant. Som Zebra-partner är vi här för att hjälpa dig att välja och implementera enkla, skalbara digitala teknologierna från Zebra som passar ditt lager bäst.

KOPPLA IHOP ALLA DELAR AV DITT LAGER

Utleverans

För att klara av den ökande efterfrågan så måste du göra mer med mindre. Få ut det mesta av de resurser du redan har med automatiserade fraktlösningar från Zebra. Från mobila skannrar och läsare till 3D-sensorer och kameror, gör Zebras lösningar det enklare än någonsin att packa så effektivt, exakt och fullständigt som möjligt.

Inleverans

Brister, avvikelser och skador kan påverka ditt företag – och din förmåga att förbli konkurrenskraftig. Zebras digitala mottagningslösningar fångar in data i realtid, synkroniserar med ditt WMS och stämmer av beställningsdetaljer vid inleverans. Så dina medarbetare kan sortera och hantera inleveransen mer exakt.

Plock

Plock- och lagerprocesser bli svårhanterliga när antalet SKU:er (artiklar) växer. Håll ditt företag i framkanten med handsfree och röststyrda plocklösningar från Zebra. Dessa lösningar gör det möjligt för ditt team att få mer gjort på kortare tid, vilket ger personalen möjlighet att snabbt och enkelt hitta pallar, kartonger och produkter för att slutföra uppgiften.

Inventering

Hanterar du fortfarande inventeringen av ert lager på papper? Zebras RFID-skrivare och läsare erbjuder ett bättre sätt. Dessa mobila lagerlösningar ger realtidsuppdatering av ditt lager för allt från råvaror till färdiga produkter. Med hjälp av detta kan du effektivisera arbetskraften vilket gör dina beställningar effektiva och minimerar restnoteringar.

ON-DEMAND WEBINAR:
MODERNISERA DITT LAGER

Nu när Microsoft slutar att stödja och erbjuda support till mobil datoranvändning kan gårdagens lagerenheter inte ens möta dagens krav, än mindre morgondagens. Lär dig hur du kan skapa framtidens lager, lyssna på Zebras chef för Supply Chain Solutions, Mark Wheeler som ger en insyn i dagens och framtidens utmaningar.

FAKTABLAD:
MODERNISERA DITT LAGER OCH MINSKA DIN STRESS

Världen förändras snabbt just nu – och dessa förändringar föder behovet av snabbare och mer exakta uppgifter. Äldre mobila enheter kan minska effektiviteten på ditt lager. Läs faktabladet nedan och se hur Android-baserade Zebra-enheter kan hjälpa dig.

INFOGRAFIK:
HUR KAN DU SKALA UPP DIN DIGITALISERING PÅ LAGRET?

När du hanterar större ordervolymer, efterfrågan och snabbare leveranser så kan det vara svårt att hänga med. Läs infografiken i länken nedan för att lära dig hur mobil teknologi stärker dig med den data och hur du kan presentera informationen som du behöver för att förbättra din verksamhet.

VI FINNS HÄR FÖR DIG

Med en erfaren Zebra partner och lokal support som kan din bransch garanterar vi dig den bästa Zebra lösningen. Att arbeta med en Zebra-partner säkerställer att du aldrig behöva offra produktivitet eller ta itu med onödiga kostsamma stillestånd när din lagerverksamhet utvecklas. Vi finns här här för att hjälpa dig att välja, skräddarsy, implementera och analysera de lösningar som är bäst för ditt företag.

REDO ATT SE VAD ZEBRAS LÖSNINGAR KAN GÖRA FÖR DIN VERKSAMHET?